Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Η ενημέρωση από τον Δήμο

Ηδη έχουν εκδοθεί δύο δελτία τύπου από τον Δήμο.
Θέλω να πιστεύω ότι:
  • το γεγονός ότι και τα δύο έχουν εκδοθεί από τον αντιδήμαρχο Σταύρο Κούστα, και το επίσης γεγονός ότι κανένας άλλος αντιδήμαρχος δεν έχει εκδώσει δελτίο τύπου, είναι τυχαίο, οφείλεται σε άλλους παράγοντες. Δεν υπάρχουν δηλαδή προσωπικές πολιτικές των αντιδημάρχων στο θέμα. Αλλωστε θέλουν τον χρόνο τους. Που από μένα τον έχουν. Μπόλικο!
  • το γεγονός ότι τα δελτία δεν αναρτώνται στο ιστολόγιο του Δήμου οφείλεται σε αντικειμενικές δυσκολίες που θα ξεπερασθούν. Και εδώ θέλουν τον χρόνο τους και τον έχουν.
  • τα όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες σε αρκετά γειτονικά ιστολόγια, έπιασαν τόπο. Ετσι θέλω να θεωρήσω το γεγονός ότι έφτιαξαν ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στέλνουν ταυτόχρονα σε όλα τα ιστολόγια.

Με αυτά τα δεδομένα με χαρά ανάρτησα τα δύο δελτία που έλαβα. Και θα συνεχίσω να το κάνω.
Παρά το γεγονός ότι είχα γράψει άλλα. Ελπίζω να μην διαψευσθώ.
Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο ΚαΜίζης έκανε την ‘ντρίπλα’ του. Κατάλαβε δηλαδή ότι δεν τον ‘έπαιρνε’ να κάνει αυτό που μεθόδευε, το σταμάτησε, και προσπαθεί ή θα προσπαθήσει να το κάνει με άλλο τρόπο.
Να διευκρινίσω ότι αυτές οι ‘κακές’ σκέψεις δεν έχουν να κάνουν με τα νέα παιδιά.
Όχι. Μόνο με την πονηρή και γηραιά αλεπού της πολιτικής. Μόνο.
Και δυό λόγια για τον Σφυρί.
Εκτιμώ ότι ακόμη δεν έχει συνέλθει από την ήττα. Και τα όσα έγραψα προεκλογικά εδώ, και εδώ, δεν ήταν λάθος.
Καιρός να αποδεχθεί την κατάσταση. Και να σταματήσει τον αυτοεξευτελισμό του με επιλεκτική αποστολή δελτίων με αυτό το περιεχόμενο.
Εχει θεσμικό ρόλο στον Δήμο και  πρέπει να ανταποκριθεί.
Και φυσικά έχει και η αντιπολίτευση τα ίδια δικαιώματα με την συμπολίτευση στην ενημέρωση των Δημοτών. Και το ιστολόγιο του Δήμου πρέπει να την προσφέρει. Όπως επίσης και στον Σατραβέλα.
Για τα υπόλοιπα έχει το blog της παράταξης του, που είναι τελείως άλλο πράμα από την αντιπολίτευση, να γράφει ό,τι θέλει.
Με χρέωση της παράταξης και όχι της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου