Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ονόματα γιόκ!

Πέρασαν τόσες μέρες και οι λεβέντες Κατσαϊτης και Δαμαλίτης δεν ‘πρόκαναν’ να αναρτήσουν  τα ονόματα για τα οποία τους προκάλεσα με προηγούμενο σχόλιό μου.
Εγραψαν κάποια πράγματα αλλά, άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Εδώ ο Δαμαλίτης, εδώ ο Κατσαϊτης.
Παιδιά άστε την ιστοσελίδα του Σφυρί ήσυχη. Για την καινούρια μιλάμε τώρα.
Και μια και σφυρίζετε  … αδιάφορα, καιρός για λίγο ‘νέφτι’. Μπας και πάρετε  μπροστά.
Αλλά θα σε κουράσω λίγο αγαπητέ αναγνώστη.

Πρώτα θα σε στείλω να πας στο blog του Δαμαλίτη. Και επάνω αριστερά, στην αναζήτηση, να βάλεις παρατηρεί. Όπως το γράφω, παρατηρεί. Θα βγάλει αρκετά σχόλια. Διάβασέ τα όλα για να καταλάβεις τι παιγνίδι παιζόταν εκείνη την εποχή. Ιδιαίτερα πρόσεξε το σχόλιο του Δαμαλίτη με τίτλο ‘«O παρατηρητής που δεν παρατηρεί… παρατήρησε !!!». Πρόσεξε την φράση δώστε κανένα φράγκο στον «παρατηρητή που δεν παρατηρεί…» . Τι να εννοεί άραγε; Ηξερε κάτι;
Τώρα θα πας στο blog του ΚαΜίζη και θα διαβάσεις αυτό το σχόλιο. Μεγάλο παιδί είσαι θα καταλάβεις τι θέλει να πει. Και σκέψου μήπως εκείνο το ‘δεν πρόκειται’,  άλλαξε!
Μετά πήγαινε εδώ. Και πρόσεξε την ‘τούμπα’.
Μέχρι εδώ, με λίγη σκέψη, θα έχεις βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα.
Μετά πήγαινε στην ενημέρωση του Κατσαϊτη για την συνάντηση αλλά και στου Δαμαλίτη. Στου Δαμαλίτη πρόσεξε την φωτογραφία. Ιδιαίτερα τον κύριο που κάθετε δεξιά του ΚαΜίζη. Πήγαινε τώρα εδώ και πρόσεξε την φωτογραφία του διαχειριστή του Blog. Μη μου πεις ότι δεν υπάρχει ομοιότητα, ίσως και ταυτότητα!
Και ως ‘επιδόρπιο’ μια ματιά στα σχόλια των τελευταίων ημερών του Δαμαλίτη. Αλλά και εδώ.
Σκέψεις βέβαια της μορφής ‘τρώνε εκεί που φτύνανε’, μακριά από μένα.
Τα υπόλοιπα δικά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου