Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ανακρίβειες κατά Κτηνοτρόφων

Γράφει, μεταξύ άλλων, σε σχόλιό του ο Δαμαλίτης:
‘ … Εμείς σχολιάσαμε το γεγονός την ώρα της συνεδρίασης, πως δεν είναι υποχρεωμένοι οι φορολογούμενοι δημότες να πληρώνουν αυτά τα χρήματα και με ό,τι μπορεί να πληρώσουν ακόμα όταν τα σφαγεία μετά την εκκαθάριση της ΔΕΣΦΑΚ περιέλθουν στην υπηρεσία του Δήμου, διότι οι δύο τάξεις των κτηνοτρόφων και κρεατεμπόρων δεν σεβαστήκανε τη νόμιμη και σωστή λειτουργία και την προστασία της επιχείρησης.
Αντίθετα, με την αδιαφορία και την εθελοτυφλία τους αν θέλετε που επέδειξαν όλοι οι παράγοντες της λειτουργίας αυτού του χώρου, με τα διάφορα γνωστά οικονομικά και άλλα σκάνδαλα που δημιούργησαν κάποιοι, που ήσαν εμπλεκόμενοι στην λειτουργία της επιχείρησης, είχαν ως αποτέλεσμα την χρεοκοπία της!!!
Θεωρούμε πως μετά από αυτό το δείγμα γραφής που έδειξαν αυτοί οι κύριοι στη διάρκεια των δέκα χρόνων λειτουργίας της εν λόγω Δημοτικής Επιχείρησης είναι αρκετά, να μην υπάρξει εκ μέρους των αιρετών εκπροσώπων μας, άλλη ανοχή προς αυτούς τους συμπολίτες μας. ‘ …
Στα Δίδυμα το σχόλιο αυτό, και ιδιαίτερα η παραπάνω αποστροφή, έχουν προκαλέσει αγανάκτηση. Και από όσο μου είπαν, θα απαντήσουν. Οι ίδιοι οι Κτηνοτρόφοι.
Από όσα μου μεταφέρθηκαν συνοψίζω τα παρακάτω.
Πρώτο συσχετίζουν αυτό το σχόλιο με την άλλη ιστορία με τον Κατσαϊτη, για τα βένια, (εδώ και  εδώ) και ρωτάνε τι συμβαίνει. Τυχαία γεγονότα, άγνοια, χαζομάρα ή κρύβουν κάποια σκοπιμότητα;
Δεύτερο, το ‘ρεπορτάζ’ είναι λειψό και καθόλου αντικειμενικό,  αφού δεν καταγράφει και την δική τους άποψη. Απλά τους … καταδικάζει.
Τρίτο η όλη ευθύνη λειτουργίας αυτής της μονάδας ανήκε στον Δήμο Κρανιδίου. Αυτός είχε την ευθύνη, και για την λειτουργία αλλά και για την επιλογή των όποιων ‘παραγόντων της λειτουργίας’  της.
Πλην ενός εκπροσώπου του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού, σύμφωνα με το καταστατικό.
Η απόδοση επομένως ευθυνών στους κτηνοτρόφους, ως άτομα ή/και ως συνεταιρισμό, είναι τουλάχιστον άδικη και ατυχής.
Θα περιμένουμε το κείμενό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου