Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τα ‘κιχ’ του Δαμαλίτη!

Γράφει ο Δαμαλίτης:
 ‘ … Άσε που φοβόμαστε να πάμε να παρακολουθήσουμε τη συνεδρίαση γιατί μας ενημερώνουν, πως οι κτηνοτρόφισες έχουν ετοιμάσει βόμβες μολότοφ να τις εξαπολύσουν σε όποιον κάνει κιχ για τη μη λειτουργία των δημοτικών σφαγείων!!! … ‘
Το θέμα που δημιουργήθηκε δεν έχει να κάνει με την ‘μη λειτουργία των δημοτικών σφαγείων’, όπου αφελώς προσπαθεί να το μετατοπίσει, αλλά με όσα ανακριβή και συκοφαντικά  είπε και έγραψε κατά των κτηνοτρόφων!
Για όποιον ενδιαφέρει το θέμα, μπορεί να το παρακολουθήσει εδώ. Ξεκινά την στιγμή 51:05. Ο Δαμαλίτης μιλά, στο ίδιο video, την στιγμή 1:22:05.
Με την δική μου επισήμανση ότι μιλά σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από άδεια του Προέδρου.
Εκείνη την στιγμή αντέδρασε ο ΚαΜίζης, το δείχνει το video, χαλαρά κατά την εκτίμησή μου, και αργότερα ο Σφυρίς,  εδώ.
Επί πλέον, ο Δαμαλίτης  έγραψε:

‘ …Εμείς σχολιάσαμε το γεγονός την ώρα της συνεδρίασης, πως δεν είναι υποχρεωμένοι οι φορολογούμενοι δημότες να πληρώνουν αυτά τα χρήματα και με ό,τι μπορεί να πληρώσουν ακόμα όταν τα σφαγεία μετά την εκκαθάριση της ΔΕΣΦΑΚ περιέλθουν στην υπηρεσία του Δήμου, διότι οι δύο τάξεις των κτηνοτρόφων και κρεατεμπόρων δεν σεβαστήκανε τη νόμιμη και σωστή λειτουργία και την προστασία της επιχείρησης. Αντίθετα, με την αδιαφορία και την εθελοτυφλία τους αν θέλετε που επέδειξαν όλοι οι παράγοντες της λειτουργίας αυτού του χώρου, με τα διάφορα γνωστά οικονομικά και άλλα σκάνδαλα που δημιούργησαν κάποιοι, που ήσαν εμπλεκόμενοι στην λειτουργία της επιχείρησης, είχαν ως αποτέλεσμα την χρεοκοπία της!!!
Θεωρούμε πως μετά από αυτό το δείγμα γραφής που έδειξαν αυτοί οι κύριοι στη διάρκεια των δέκα χρόνων λειτουργίας της εν λόγω Δημοτικής Επιχείρησης είναι αρκετά, να μην υπάρξει εκ μέρους των αιρετών εκπροσώπων μας, άλλη ανοχή προς αυτούς τους συμπολίτες μας.
Το σχόλιο για ευνόητους λόγους είναι κουρεμένο. Ωστόσο  όταν το θεωρήσουμε σκόπιμο θα επανέλθουμε. Για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα, παρακολουθήστε στο βίντεο τη συζήτηση που έγινε πάνω στο θέμα προς το τέλος του Δ.Σ….’

Οι επισημάνσεις δικές μου. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Οσο για τα ‘μολότωφ’, από τα οποία προσπαθεί να εμφανισθεί ότι κινδυνεύει, είναι τόσο υπαρκτά, όσο οι ‘Αυτόβουλοι Πυρήνες Ποιμένων Διδύμων’.
Και φυσικά άλλο τόσο υπαρκτή είναι η καθοδήγηση αλλά και οι εντολές που τους δίνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου