Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Εγινε η Παράκαμψη! Και τώρα;

Τέλειωσαν όλα; Για μένα ΟΧΙ.
Ο δρόμος βέβαια που ανοίχτηκε, δεν κλείνει!
Μπορεί όμως να αχρηστευθεί!

Καθιστώντας την παλιά διαδρομή το ίδιο σύντομη και ασφαλή, με μικρές παρεμβάσεις και μικρό κόστος, αλλά, κυρίως, ιδιαίτερα ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ.
Στοιχεία για μια τέτοια προσπάθεια είναι η Τουλίπα, η Τοπική Κουζίνα με πρώτη ύλη την Διδυμιώτικη Πατάτα και το Διδυμιώτικο Λάδι, το μόνο από ελιές στον ασβεστόλιθο,  για τα οποία μίλησε ο Νίκος ο Σαράντος, οι Σπηλιές, και κάποια από τα τοπικά προϊόντα.
Αλλά σε αυτά θα επανέλθω.
Πρώτα να ξεκαθαρίσουμε με τα άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου