Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Δ. ΚαΜίζης και Νερό. Η ‘πολιτική’!

Εχω αρχίσει την ανάρτηση μιας  σειράς σχολίων με τα οποία θέτω τα ΒΑΣΙΚΑ προβλήματα του Τόπου μας και θέτω το ερώτημα αν η πολιτική της σημερινής Δημοτικής Αρχής, όπως αυτή έχει εκφρασθεί με λόγια και έργα μέχρι σήμερα,  αλλά και στο παρελθόν, είναι η δέουσα, είναι απλά καλή ή είναι καταστροφική για τον Τόπο μας.

 Αφήνω, για την ώρα, το θέμα της Απομόνωσης των Διδύμων.
Και συνεχίζω με το θέμα ΝΕΡΟ.
Δείτε το video που ακολουθεί:
Αυτά έλεγε ο Δ. ΚαΜίζης, στις 4 Ιουλίου 2011.
Σκεφθείτε:
1.     Το καραβάκι παίρνει Νερό από γεώτρηση της απέναντι ακτής και ΟΧΙ από τον Ανάβαλο. Σύντομα θα μας πουν, ‘μας τελείωσε’ γιατί δεν θα έχουν άλλο να μας δώσουν. Αν τώρα  βασιστούμε σε αυτήν την πολιτική του ΚαΜίζη,  την μεταφορά Νερού δηλαδή με το καραβάκι, θα κορακιάσουμε κάποια στιγμή ή όχι; Από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλη πολιτική;
2.     Για το θέμα του Νερού και πάλι, αν ακολουθούσαμε όσα πιστεύει ως ‘παραμυθάκια’ θα ερχόταν ο Ανάβαλος στον Τόπο μας ή όχι; Η εμμονή του στην Απομόνωση των Διδύμων και η αντίδρασή του στην κατασκευή του παραλιακού δρόμου καθυστέρησε για τουλάχιστον μια δεκαετία την έλευση του Νερού του Ανάβαλου στον Τόπο μας;
3.     Πάμε πίσω κάπου στα 2000. Τότε υπήρχε η επιλογή μεταξύ: 
Της λεγόμενης Παράκαμψης Διδύμων και του Παραλιακού Δρόμου. 
Με την Παράκαμψη κερδίζαμε τρία λεπτά στην διαδρομή και καταδικάζαμε ένα κεφαλοχώρι. 
Με τον παραλιακό βελτιώναμε την επικοινωνία με το Ναύπλιον και την Τρίπολη, φέρναμε και το Νερό του Ανάβαλου στον Τόπο μας και αναπτύσαμε όλη την βορειδυτική ακτή του Δήμου μας, Σαλάντι και Βουρλιές. Ας σκεφθεί ο καθένας τι απεφάσισε και υλοποίησε ο ΜΕΓΑΣ ΚαΜίζης και τι θα αποφάσιζε αυτός αν ήταν στην θέση του ή τι θα ψήφιζε αν τον ρωτούσαν.
Για μένα:
Ευτυχώς τον ‘παραμέρισαν’ οι κ.κ. Μανιάτης και Ανδριανός.
Μάλλον επειδή τον κατάλαβαν!
Αργά όμως, η καταστροφή που προκάλεσε είναι ανεπανόρθωτη!
Σκεφθείτε τα όσα έχω γράψει τελευταία για την παράκαμψη, είναι όλα στην ετικέτα παράκαμψη,  και τα όσα έγραψε ο Βασίλης ο Γκάτσος στο τελευταίο σχόλιό του.
Και απαντήστε στο ερώτημα:
Είναι ή όχι επικίνδυνη για τον Τόπο μας η πολιτική που πρεσβεύει και ασκεί για το Νερό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου