Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Περί ‘ρολά’

Εκτενείς αναφορές από δύο συγκεκριμένα γειτονικά Blogs στο γεγονός ότι τρία από τα blogs της επαρχίας σταμάτησαν τις αναρτήσεις πριν τις εκλογές.
Πρώτα τα γεγονότα.
Πρώτο το blog ‘Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης’ ανήγγειλε το σταμάτημα των αναρτήσεων την Τρίτη 26 Οκτωβρίου. Την αναγγελία αυτή την σχολίασε ο Δαμαλίτης, όχι ο Κατσαϊτης.
Δεύτερο αυτό το Blog. Προανήγγειλε στις 10/10, ένα μήνα σχεδόν πριν, το σταμάτημα των όλων αναρτήσεων εν όψει των εκλογών και σταμάτησε όλες τις αναρτήσεις την Πέμπτη, 4/11, μεσάνυχτα προς Παρασκευή.
Τρίτο το blog ‘Ιχνηλάτες Ερμιονίδας’, την Παρασκευή 5/11, ανακοίνωσε Τo blog δεν θα αναρτησει  οτιδήποτε αφορά τα τοπικά πολιτικά δρώμενα μεχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή. Επίσης θα απενεργοποιήσει την δυνατότητα σχολιασμού για καλό και για κακό..’, όπως και έκανε.

Διαβάζω σήμερα στον Δαμαλίτη: Γι’ αυτούς που κατεβάζουν τα ρολά πριν τις εκλογές και τα ανεβάζουν εκ των υστέρων με σιγουριά και ασφάλεια… Προς την συμπολίτισσά μας Ρίνα Λουμουσιώτη’. Ενώ ό,τι ακολουθεί έχει αναφορά μόνο στην κ. Ρίνα Λουμουσιώτη, η επικεφαλίδα αφήνει περιθώρια να σκεφθεί κάποιος ότι εννοεί και αυτό το blog.

Διαβάζω στον Κατσαϊτη, 5/11: ‘…Κατι ακομα. Σεβαστη η αποφαση των γειτονων να κατεβασουν τα ρολα  παραμονες εκλογων.  Ισως αντιλαμβανονται τον ρολο τους αποκλειστικα σαν πολιτικο.Ισως δεν θελουν να εκτεθουν στα παθη των τελευταιων στιγμων. Ισως ειναι και μια αμυνα να σταματας να μιλας οταν αντιληφθεις πως ο ανθρωπος που υποστηριζεις θα χασει.(δεν αναφερομαι στον Θαναση εδω) Αυτο το ιστολογιο συνεχιζει και μεσα στη φουρτουνα των εκλογων. …’.  Η φράση δεν εννοώ τον Θανάση, τους Ιχνηλάτες δηλαδή, σημαίνει εννοώ τον Μπροδήμα ή το blog ‘Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης’. Επειδή όμως δεν σχολίασε την απόφαση του blog ‘Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης’ όταν έγινε, 26/10, επί 10 ημέρες δηλαδή, αλλά, αντίθετα σχολίασε την επομένη της δικής μου αγγελίας, μπορώ να υποθέτω ότι η αναφορά αυτή έχει να κάνει με αυτό το blog και μόνον.
Ερωτώ επομένως, Σταμάτη Δαμαλίτη και Μάκη Κατσαϊτη: Οι παραπάνω αναφορές, που είναι αντιγραφή από τα blogs σας, αφορούν σε αυτό το ιστολόγιο; Ναι ή Όχι;
Διευκρινίζω ότι η μόνη αποδεκτή απάντηση είναι Ναι ή Όχι.
Μισόλογα, μπούρδες, ναι και όχι, το λέω και δεν το λέω, το λέω και το ξελέω, έχουν απορριφθεί από τώρα.
Περιμένω. Όχι για πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου