Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ηταν ανάγκη τώρα;


Διάβασα στο προεκλογικό blog του Δ. Σφυρί την ανακοίνωση για τις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης προς τον πρόωρα χαμένο μεγάλο Πολιτικό.
Και ερωτώ: Ηταν ανάγκη να γίνουν τώρα;
Προεκλογικά;
Ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι προθέσεις των διοργανωτών αυτών των εκδηλώσεων, που μπορεί να είναι αγνές – αγνότατες, και ανεξάρτητα από το τι έχουν στο μυαλό τους, οι εκδηλώσεις αυτές, που γίνονται προεκλογικά και από Δήμαρχο που είναι και πάλι υποψήφιος, μπορεί να θεωρηθούν ως προεκλογικό δεκανίκι.



Όταν μάλιστα ο άνθρωπος που έφερε στον Γιάννο Κρανιδιώτη στο Κρανίδι είναι ο μοναδικός του πολιτικός αντίπαλος.
Και κάτι τέτοιο δεν αξίζει στην μνήμη του Γιάννου Κρανιδιώτη.
Καλώ, με την μικρή φωνή αυτού του Blog, όλους όσους εμπλέκονται σε αυτήν την ιστορία να αναβάλλουν τις εκδηλώσεις αυτές για μετά τις εκλογές.
Ο Δ. Σφυρίς έχει την δυνατότητα, ανεξάρτητα αν θα επανεκλεγεί ή όχι, να τις πραγματοποιήσεις αυτός, ως Δήμαρχος του Δήμου Κρανιδίου.
Για να ενισχύσω αυτήν την έκκληση, γιατί για έκκληση πρόκειται, θα γράψω ότι πέρυσι τέτοια εποχή το Πανεπιστήμιο Πατρών ήταν να τιμήσει τον π. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο.
Ο ίδιος όμως, με την γνωστή ευαισθησία που τον διέκρινε και τον διακρίνει, ζήτησε όπως η τιμητική εκδήλωση αναβληθεί για μετά τις εκλογές! Γιατί υπήρχε κίνδυνος αυτή να συνδυασθεί με αυτές και να παρεξηγηθεί!
Πράγματι η τιμητική εκδήλωση αναβλήθηκε και πραγματοποιήθηκε λίγους μήνες μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου