Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Σχόλιο ΚαΜίζη.

Με το σχόλιό του με τίτλο ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘ' ΕΞΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΥΒΡΙΣΤΕΣο Δ. ΚαΜίζης, προσπαθεί να ‘απαντήσει’ στους κατ’ αυτόν υβριστές του.
Ως ΚαΜίζης, πάντα με μισόλογα και τις γνωστές πομφόλυγες, περί αρχών κα αξιών που μας μάραναν, μας έφεραν εδώ δηλαδή.
Ο Α. Λεμπέσης θεώρησε ότι τον αφορά και απάντησε. Εγώ δεν ξέρω, και δεν θέλω ούτε να εκτιμήσω ούτε να υποθέσω. Δυό λόγια όμως:
·        Δ. ΚαΜίζη, αν νομίζεις ότι κάτι από τα όσα γράφεις με αφορά, γράψτο στα ίσια, να πάρεις, επίσης στα ίσια, την απάντηση. Και να δούμε αν μιλάμε για ύβρεις, χυδαιότητες ή για πολιτικές απάτες, πολιτικές χυδαιότητες, ακόμη και για απλές απάτες. Εντάξει ‘μεγάλε’!
·        Για την συμπεριφορά του Λ. Βάθη δεν διάβασα τίποτα! Την ενέργειά του, να πάρει στοιχεία στα οποία λόγω της δουλειάς του έχει πρόσβαση και να τα ‘αξιοποιεί’ με αυτό τον τρόπο, δεν είδα να την σχολιάζεις! Αν το ερμηνεύσω ως πολιτική κάλυψη, θα φταίω; Μήπως όμως το έκανε μετά από εντολή σου και, ως συνήθως, δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη; Γιατί την ‘μικρά’ την περίμενες στην γωνία, είναι φανερό! Το γιατί δεν ξέρω. Θα το μάθω όμως. Πως; Θα μας το πεις εσύ! Με τις ‘αποφάσεις’ σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου