Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Περί μίζας και εκβιασμού.

Την είδηση όλοι την διαβάσαμε και όλοι καταλάβαμε τι και ποιόν εννοεί.
Από την πρώτη στιγμή.
Για να είμαστε όμως αντικειμενικοί από την ανακοίνωση της Αστυνομίας δεν προκύπτουν αυτά που λέει.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση γράφει για δωροδοκία και εκβίαση αλλά, αν την διαβάσει κανείς προσεκτικά, αυτό προκύπτει από την καταγγελία και όχι από δική της διαπίστωση.
Αυτά γράφει.
Αυτό που γράφει ως γεγονός είναι ότι βρέθηκαν τα προσημειωμένα χρήματα πάνω του.
Τίποτα άλλο.
Ισως γιατί δεν υπάρχουν, ίσως γιατί δεν μπορεί να το πει για τους λόγους που αναφέρει ο Ιχνηλάτης.
Για αυτό τον λόγο αυτό το ιστολόγιο θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικό μέχρις ότου ξεκαθαρίσει το θέμα. Π.χ. με αποδοχή, με ομολογία, με Δικαστική απόφαση, ….
Γιατί ΘΕΜΑ υπάρχει!
Θέμα ιδιαίτερα σοβαρό, που θυμίζει εκείνο το τραγουδάκι ‘Η τράτα μας η κουρελού η χιλιομπαλωμένη, που όλο την μπαλώναμε κι αυτή ήταν τρυπημένη’.
Και για να μην ξεχνάμε το ίδιο πρόσωπο ήταν και σε άλλη δραστηριότητα του Δήμου. Μην ξεχνάμε επίσης την άδεια την καντίνας της αντιδημάρχου, την πρόσφατη ιστορία με την Πολεοδομία κ.α. στα οποία θα επανέλθω.
Γιατί όλα ‘δείχνουν’  τον Δήμαρχο ΚαΜίζη!

Σημείωση: Μία παράκληση προς τον Δικηγόρο που αρθρογραφεί στο Εικονοσκόπιο. Θα μπορούσε να μας εξηγήσει τι ακριβώς κάνει το πρώην ΣΔΟΕ; Αν διαπιστώσει κάποια παραβατική συμπεριφορά καλεί τον παραβάτη και του λέει τόσα είναι τα παράνομα, φέρτα πίσω, σου  μένουν τόσα για τον κόπο σου, τράβα στο καλό και να σε ξαναδούμε, που θα βρούμε καλλίτερο εισπράκτορα από σένα, ή κατασχέτει όλα τα παρανόμως κτηθέντα και σχηματίζει φάκελο που τον στέλνει αρμοδίως και για το ποινικό μέρος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου