Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Προς την κ. Πολυκάρπου.

Σε πρόσφατο σχόλιό της η κ. Πολυκάρπου γράφει, μεταξύ πολλών άλλων:
‘ …………………………………………………….
Τι αφορά εμένα ?
Το θλιβερό και απαξιωτικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ της επαρχίας μας, οι κοντόφθαλμοι και καιροσκόποι του συγκεκριμένου ιστολογιου που αμετανόητα αναπαράγουν το ΤΙΠΟΤΑ και χωρίς αιδώ και  5-10 άτομα που χάσανε τα κεκτημένα, προσπαθούν να εμπλέξουν ένα ολόκληρο χωριό.
Αλλά, καλέ μου Μάριε, τα Δίδυμα έχουν ήδη υποστεί τις συνέπειες της λανθασμένης σας πολιτικής με τον αποκλεισμό του χωριού από τον ΣΚΟΥΠΙΔΟΔΡΟΜΟ και την εγκατάσταση του ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ .
Τι να φοβηθούν πλέον?
……………………………………… ‘
Να θυμίσω ότι έχουν προηγηθεί δύο σχετικά με το θέμα σχόλιά μου. Εδώ και εδώ.

Για μένα, αλλά και για τον μέσο αναγνώστη πιστεύω, στο σχόλιο αυτό της κ. Πολυκάρπου, υπάρχει μεγάλη ασάφεια στις αναφορές, ανεπίτρεπτη μάλιστα.
Κάνει αναφορά σε ‘συγκεκριμένο ιστολόγιο’. Με καιροσκόπους και κοντόφθαλμους.
Ομως κ. Πολυκάρπου τα ιστολόγια του Δήμου μας είναι πάνω από 10. Και το μυαλό του επισκέπτη μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε από αυτά.
Σας ζητώ επομένως κ. Πολυκάρπου μια διευκρίνιση. Αν το συγκεκριμένο ιστολόγιο που γράφετε είναι αυτό ή κάποιο άλλο.
Και την περιμένω.
Κάνει αναφορά επίσης σε ‘…  5-10 άτομα που χάσανε κεκτημένα ….’. .
Επειδή κ. Πολυκάρπου ποτέ δεν είχα κεκτημένο ή κεκτημένα όπως εσείς, υποθέτω, τα λέτε, και πάλι θεωρώ επιβεβλημένη μια διευκρίνιση για το αν στα 5-10 άτομα συμπεριλαμβάνομαι και εγώ.
Διευκρίνιση που επίσης την περιμένω.
Τέλος δεν γνωρίζω ποιος είναι ο Μάριος, ποια ήταν η πολιτική του, τις συνέπειες της οποίας υπέστη το χωριό μου, και μέσα από ποια Δημοτική Παράταξη.
Επιθυμώ όμως να επισημάνω για πολλοστή φορά:
Η παράκαμψη Διδύμων είναι έργο του ΚαΜίζη. ΤΕΛΟΣ.
Το καλοκαίρι του 2006, προεκλογική περίοδος, άρχισε η διάνοιξη. Και μέχρι να αναλάβει ο Σφυρίς, η διάνοιξη ολοκληρώθηκε!
Ολες οι αποφάσεις, μελέτες, εγκρίσεις, χρηματοδοτήσεις, κλπ, όλα έγιναν στην οκταετία ΚαΜίζη!
Δεν είναι επομένως έντιμο να χρεωθεί ο Σφυρίς ένα έργο το οποίο το βρήκε, όταν ανέλαβε, σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
Επί πλέον, αν αποδεχθώ τον όρο σκουπιδόδρομο, με τον οποίο δεν συμφωνώ, εδώ, εδώ και εδώ, που εννοεί αν καταλαβαίνω καλά ότι ο δρόμος αυτός κατασκευάστηκε για να εξυπηρετήσει διαδικασίες σχετικές με την διαχείριση των σκουπιδιών, τότε ο ΚαΜίζης έχει την βασική ευθύνη για την σημερινή κατάσταση.
Γιατί αυτός δημιούργησε την χωματερή, αυτός δημιούργησε και την πρόσβαση. Ο Σφυρίς, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, έφερε τον δεματοποιητή.
Και σήμερα ο ΚαΜίζης, υπηρετώντας με συνέπεια το ίδιο πρόγραμμα, συνεχίζει.
Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα.
Την οποία τα Δίδυμα την γνωρίζουν καλά. Όπως και άλλες. Π.χ. Ιχθυοτροφεία, Κεραίες, Πάσης φύσεως Λατομεία, Δρόμος Αγιο Καρτέρη, ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου