Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Για την κ. Τέτα Μονά, Συντονίστρια της ‘Ομάδας Εθελοντών Φροντίδα Οικισμών ‘.

Ο Σταμάτης Δαμαλίτης, σε πρόσφατη ανάρτησή του, με τίτλο Ομάδα εθελοντών Φροντίδα Οικισμών" Δήμου Ερμιονίδας. - Σ' αυτή την πορεία θέλουμε πρωτοπόρα τα σχολεία και τους δασκάλους τους...’ , αφήνει να εννοηθεί ότι ο Ομάδα στην οποία είσθε συντονίστρια επιθυμεί τα Σχολεία και οι Δάσκαλοι να είναι πρωτοπόροι στην πορεία σας.
Επισκέφθηκα το blog της ομάδας σας, αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Δεν είδα δηλαδή κάτι που να λέει ότι η ομάδα σας ‘ … σε αυτήν την πορεία θέλει πρωτοπόρα τα σχολεία και τους δασκάλους …’
Επειδή, κατά την εκτίμησή μου, το θέμα είναι ΜΕΓΙΣΤΟ, αφού έχει να κάνει με την εκπαιδευτική διαδικασία στα Σχολεία του Δήμου μας, θα σας παρακαλούσα για μία Δημόσια διευκρίνιση:

 Είναι έτσι όπως τα γράφει ο Δαμαλίτης ή όλα αυτά αποτελούν επικίνδυνες δικές του παλαβομάρες;
Αν ο Δαμαλίτης έχει δίκιο, αν δηλαδή η ομάδα σας πράγματι ‘ … σε αυτήν την πορεία θέλει πρωτοπόρα τα σχολεία και τους δασκάλους τους …’ θα σας παρακαλούσα να μας πείτε:
το θεσμοθετημένο πλαίσιο μέσα από το οποίο ο Δήμος σχεδιάζει να υλοποιηθούν αυτές οι δράσεις, πως θα επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι και ποιο  είναι το εκτιμώμενο εκπαιδευτικό όφελος των Μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου