Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Το Κουμπαριό

Τον περασμένο Γενάρη, στην ανάρτησή μου με θέμα ‘’Δεοντολογία’’ έγραφα για τον τοπικό σύμβουλο του δ.δ. Διδύμων, Παντελή Οικονομόπουλο, ότι εργάζεται στην ΜΕΛΦΑ Α.Ε. και ότι δεν δηλώνει κώλυμα όταν έρχονται στο τοπικό συμβούλιο για συζήτηση και απόφαση θέματα που αφορούν στην εταιρεία όπου εργάζεται.

Εδώ και μήνες περιμένω κάποια αντίδραση από τον Καμιζή και την παράταξή του, με το ψηφοδέλτιο των οποίων εξελέγει. Μέχρι τώρα δεν γνωρίζω και δεν φαίνεται να έχει υπάρξει κάτι.

Τον περασμένο Μάρτη επανήλθα στο θέμα με την ανάρτηση με θέμα ‘’τι χωριό θα παραδώσετε ρε!!!!!!!!!’ ’. Όπου επεσήμανα τις ‘’έξυπνες’’ κινήσεις της ΜΕΛΦΑ αλλά και τις συμπεριφορές κάποιων συγχωριανών.

Η ιστορία όμως με την ΜΕΛΦΑ δεν σταματά εδώ.

Συνεχίζει, και μάλιστα με κουμπαριό. Το Σάββατο 20 Ιουνίου ο κατά τα άλλα αξιότιμος κ. Σαραντόπουλος της ΜΕΛΦΑ στεφάνωσε τον Διδυμιώτη δημοτικό σύμβουλο της νυν δημοτικής Αρχής Ιωάννη Γ. Αντωνόπουλο.

Όμως, ο γαμπρός Ιωάννης Γ. Αντωνόπουλος, εκτός από δημοτικός σύμβουλος (με τον Σφυρί) είναι και υπάλληλος του τεχνικού γραφείου του Σφυρί.

Δεξί χέρι, που λέμε, και στον Δήμο και στην δουλειά!

Το γαμήλιο τραπέζι στις εγκαταστάσεις της ΜΕΛΦΑ, παρακαλώ.

Δεν θα ασχοληθώ με τα διάφορα ‘’μεγαλεία’’ και τις διάφορες ‘’λαμπρότητες’’. Αυτά στα … πρωϊνάδικα.

Άραγε πρόκειται για ένα συνηθισμένο κουμπαριό ?

Να θυμίσω ότι η ΜΕΛΦΑ χρηματοδότησε τα έργα που κατέστρεφαν τις παραλίες Αγιο-Καρτέρη και Λάζες.

Εχει, επί πλέον, εκκρεμότητες με την Αυτοδιοίκηση για την κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης, με την κατασκευή Μαρίνας, με τον Αιγιαλό και την Παραλία και τις προσπελάσεις στην θάλασσα. Αυτά γνωρίζω.

Κατά τα άλλα εύχομαι στο νέο ζευγάρι να ζήσει και να ευτυχίσει.

1 σχόλιο:

  1. σιγουρα κατεστρεψαν τον αιγιαλο και τον χωρο που ηταν μια καταπληκτικη βολτα παλαιοτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή