Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Και οι Δήμαρχοι του τ. Δήμου Διδύμων;

Αρκετά με τα Δίδυμα Δημήτρη Καμιζή!
Από την έναρξη του προεκλογικού σου αγώνα, μέχρι τώρα, έχεις αναφερθεί:
  • Στην παράκαμψη Διδύμων, εγκαλώντας τον Σφυρί! Οταν όλο το ''παιγνίδι'', εγκρίσεις, αποφάσεις, μελέτες, αναθέσεις κλπ, παίχτηκε στην θητεία σου!
  • Στην σήραγγα Διδύμων όταν τα σχέδια που είχες, για την πλέον σύγχρονη λύση όπως την αποκάλεσες,   πάλι παρέκαμπταν τα Δίδυμα και πάλι δημιουργούσαν τον δρόμο που δημιουργήθηκε!
  • Στο έμβλημα του (Καποδιστριακού) Δήμου Κρανιδίου. Πήρες το έμβλημα του Δήμου - Πόλη Κρανιδίου, που εκφράζει μια μικρή ιστορική περίοδο της πόλης του Κρανιδίου, και το έκανες έμβλημα του Καποδιστριακού Δήμου Κρανιδίου! Αγνοώντας τον Μάσσητα και τα Δίδυμα που είναι εκεί για 2.500 χρόνια, στην ίδια θέση και με το ίδιο όνομα, με ιερό του Απόλλωνα και του Ποσειδώνα!  
  • Μίλησες ακόμη και για τους Αλιείς και το Φράγκθι, και καλά έκανες. Για τα Δίδυμα όμως; Οταν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την θέση που βρίσκονται όσα αναφέρει ο Παυσανίας, προσπάθησες να γίνει μια, έστω στοιχειώδης, Αρχαιολογική Ερευνα; Για τις στοές που διασχίζουν όλο το χωριό υπήρξε συνέχεια; 
  • Και τώρα με τους Δημάρχους. Στην τελευταία σου ανάρτηση αγνοείς, και δεν τους αναφέρεις προκλητικά, τους Δημάρχους των Διδύμων! Γιατί,  το γνωρίζεις, τα Δίδυμα ήταν, μέχρι το 1914,  Δήμος, έστω και Γ' τάξεως! Και ως Δήμος είχε και Δημάρχους! Και μάλιστα με δικό του έμβλημα. Που και αυτό αγνόησες όταν δημιουργούσες το έμβλημα του Καποδιστριακού Δήμου Κρανιδίου!

Αυτά ως πρώτη απάντηση. Θα ακολουθήσουν και άλλες, ήρεμα και τεκμηριωμένα.

Και μια διευκρίνηση.
Για τα κουκιά μην ανησυχείς. Θα τα πάρεις. Οπως τα πήρε και Σωτηρόπουλος που έφτιαξε την παράκαμψη.

Με μένα μόνο έχεις να κάνεις, και την συνείδησή σου!
Και με την Ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου