Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

1453-1821 Η Ώρα της Απελευθέρωσης

Η είδηση για την δημιουργία και κυκλοφορία του παιγνιδιού είναι ακόμη αναρτημένη στην πρώτη σελίδα του www.e-didyma.gr, ως ΜΠΡΑΒΟ.
Τώρα τα παιδιά με ενημέρωσαν ότι προχώρησαν στην πρώτη προέκταση-αναβάθμιση.

Πράγματι, η SDS Game Studios, σε συνεργασία με την Centric Multimedia, ανακοίνωσαν την πρώτη προέκταση-αναβάθμιση για το πολύ επιτυχημένο παιχνίδι Ελληνικής παραγωγής,’’ 1453-1821 η ώρα της απελευθέρωσης’’.
H προέκταση, ή οποία θα είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσω του διαδικτυακού χώρου της SDS-Gamestudios στις 15 Μαρτίου, περιλαμβάνει μια σειρά αναβαθμίσεων που εμβαθύνουν και βελτιώνουν διάφορες πτυχές του παιχνιδιού. Επίσης περιλαμβάνει και επιπλέον υλικό που επεκτείνει το περιεχόμενο του.
Πιο συγκεκριμένα η αναβάθμιση περιλαμβάνει ανανέωση και εμπλουτισμό με ρεαλιστικότερα γραφικά του χάρτη του παιχνιδιού και των εικονιδίων χρήσης των λειτουργιών που χρησιμοποιούνται, ανανέωση των γραφικών κίνησης, περιβάλλοντος και σχεδιασμού των μονάδων καθώς και νέες ηχητικές προσθήκες όσον αφορά τις φωνές των οπλαρχηγών και των οπλιτών.
Επίσης επεκτείνετε η διάρκεια του παιχνιδιού με την προσθήκη ενός νέου οπλαρχηγού (Καραϊσκάκη) καθώς και προσθήκες επιπλέον ιστορικών κειμένων που εμπλουτίζουν και εμβαθύνουν το σενάριο.
''Ετσι η SDS Game studios αποδεικνύει έμπρακτα την συνεχή υποστήριξη και αναβάθμιση του παιχνιδιού σε βάθος χρόνου''.
Επιπλέον πληροφορίες στο διαδικτυακό χώρο της SDS-Gamestudios www.sds-gamestudios.com ή στο γραφείο marketing της Centric Multimedia.
Παιδιά, και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!
Σας εύχομαι την ίδια (και μεγαλύτερη) επιτυχία και στις σπουδές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου