Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Κουτοπονηριές


Γράφει, απευθυνόμενος προς την ΕΕΤΤ, ο Δήμαρχος Σφυρίς,
‘’ .... είναι απολύτως λογικό το παραπάνω διότι ο επισκέπτης στο διαδίκτυο που θα πληκτρολογήσει την συγκεκριμένη ιστοσελίδα περιμένει να βρει επίσημα στοιχεία από τις αρχές του τόπου και να ενημερωθεί υπεύθυνα για εκδηλώσεις, δρώμενα, δραστηριότητες, ειδήσεις που αφορούν το Δ.Δ. Διδύμων και όχι εικασίες, προσωπικές γνώμες-κρίσεις και πολιτικές αντιπαραθέσεις ενός ανθρώπου ο οποίος δεν είναι ούτε καν μόνιμος κάτοικος της περιοχής!! ….’’
Μέχρι ένα σημείο τα λες σωστά Δήμαρχε. Μόνο που άργησες τρία χρόνια να το καταλάβεις! Σε πρόλαβε η Πολιτεία και θεσμοθέτησε δια του Κανονισμού της ΕΕΤΤ!

Αλλά, ακόμη, έστω και τώρα που το κατάλαβες, το κατάλαβες … ανάποδα!
Η Πολιτεία σου έδωσε αυτή την δυνατότητα για να αναδείξεις τα Δίδυμα και τα κάθε Δίδυμα. Και όχι για να έχεις, κουτοπόνηρα, ‘’επιχείρημα’’ εκεί που δεν έχεις απάντηση!
Θα διάβασες, υποθέτω, στην επιστολή του Συνήγορου του Πολίτη το απόσπασμα : ''... την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του ίδιου του Δήμου, παραδοχή ότι αιτία της προσφυγής υπήρξε η ''αντιπολιτευτική'' διάθεση από την οποία εμφορούνταν κείμενα της ιστοσελίδας, δηλαδή μια ενέργεια τελούσα υπό συνταγματική προστασία και μη δυνάμενη να συναρτηθεί προς κανενός είδους έμμεση κύρωση.''
Ξέρεις πόσο όμορφα θα ήταν αν αυτά τα πίστευες και τα έκανες και πράξη;
Τέλος, δείχνεις να θέλεις να διαφεντεύεις το τόπο ως .... Σφυρίς. Όμως εμείς, σε τιμήσαμε. Να ξέρεις όμως ότι εμείς γεννηθήκαμε και αναστηθήκαμε σ’ αυτόν τον τόπο. Και τον αγαπάμε! Δεν τον αγαπήσαμε!

1 σχόλιο:

  1. εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει....
    πως ενώ δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα του δήμου, ο δήμαρχος έχει απαίτηση να "κλείσει" άλλες

    ας μας απαντήσει πρώτα σε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή