Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Για το Νερό και πάλι

Την ανάρτησή για το Νερό στις 19.7.2009, ακολούθησαν σχόλια από γειτονικά ιστολόγια, Οικολογική Εναλλακτική Πρωτοβουλία Ερμιονίδας και Προοδευτική Δημοτική Κίνηση Ερμιονίδας, ειδικότερα σχετικά με το κείμενο της ομιλίας του Δημάρχου Σφυρί.
Από την πλευρά μου έχω να πως ότι το κείμενο αυτό δεν επιδέχεται κανενός είδους αξιολόγηση!

Λείπουν εικόνες, διαγράμματα και πίνακες και, επομένως, δεν μπορεί να βγει ακριβές συμπέρασμα, σχετικά με το τι είπε και, κυρίως, τι πιστεύει, ο Δήμαρχός μας για το θέμα του Νερού.

Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι θέλει να πει, προς εμένα, ‘’ … πάρτο και αει παράτα μας μ…. Μπροδήμα!’’’.

Τίποτα άλλο!

Και μια και το θέμα δεν αφορά μόνο τον Μπροδήμα, αλλά το σύνολο των Δημοτών και των κατοίκων του Δήμου Κρανιδίου, δείχνει, επί πλέον και ασφαλώς, το πως ο Δήμαρχος μας αντιλαμβάνεται το δικαίωμα του Δημότη αλλά και την υποχρέωση του Δημάρχου, στην ενημέρωση .

Να θυμίσω ότι για να μου σταλεί αυτό το κείμενο χρειάστηκαν μία αίτηση στις 18.9.2008 και μια δεύτερη στις 5.1.2009. Το έλαβα την Μεγάλη Εβδομάδα.

Ενώ είναι απλούστατο να το αναρτήσει, ολοκληρωμένο, στις ιστοσελίδες του Δήμου.

Δεν το κάνει και αυτό, με την σειρά του, δημιουργεί σκέψεις για το που πάει το θέμα και το τι σχεδιάζει.

Για μας, χωρίς εμάς!

Ακόμη, στο ιστολόγιο Προοδευτική Δημοτική Κίνηση Ερμιονίδας, του Δ. Καμιζή, μεταξύ άλλων, διαβάζω: ‘’ …. Στο ιστολόγιο μας θα παρουσιάσουμε προσεχώς όσο γίνεται πιο περιληπτικά τους άξονες αυτής της πολιτικής και τα αποτελέσματα της… ‘’.
Περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου